Mesyuarat permulaan Titan NFT Exchange akan diadakan

2022-09-06

Pada 6 September 2022, Titan NFT Exchange mengumumkan bahawa pendaftaran akaun ekuiti persendirian akan dibuka mulai 1 September 2022. Sehingga 24:00 pada 5 September 2022, bilangan ahli berdaftar di seluruh dunia telah melebihi 20,000. Terdapat hanya 3,000 global akaun ekuiti persendirian di dunia. Identiti ekuiti ini adalah satu-satunya sijil identiti pemegang saham yang diiktiraf oleh Titan NFT Exchange, dan ia tidak akan meningkat. Setiap identiti NFT boleh menerima dividen yuran platform dagangan secara kekal.

Akaun ekuiti persendirian pertukaran Titan NFT boleh menikmati empat faedah:

Pertama, anda boleh mendapatkan satu siri gambar ekuiti NFT boleh didagangkan dengan nilai yang sama. Keseluruhan rangkaian terhad kepada 3,000 gambar dan tidak akan meningkat;

Kedua, kuasa pengkomputeran 2-3 kali ganda nilai penggunaan boleh diperolehi;

Ketiga, anda boleh mendapatkan hak untuk mengambil kerja NFT asal apabila Titan NFT Exchange dilancarkan secara rasmi;

Keempat, anda boleh mendapatkan dividen yuran pengendalian aliran transaksi harian platform dagangan;

Dana Titan telah melabur 10 juta dolar AS dan menandatangani lebih daripada 500 artis NFT asal di seluruh dunia. Yayasan itu berharap dapat membentuk rangkaian ekologi lengkap karya seni NFT pertukaran Titan NFT melalui penanaman dan sokongan artis asal.

Persidangan Pelancaran Titan NFT Exchange akan diadakan di Singapura pada pertengahan September 2022. Pada masa itu, pengarang asal NFT dari lebih sepuluh negara akan mengambil bahagian bersama. Dana Titan juga akan menjemput beberapa tetamu dari industri NFT, serta -media terkenal di dalam dan luar negara. Sertai pesta NFT global ini bersama-sama!

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
©hak cipta2009-2020 Maklumat Permainan Sejagat      Hubungi kami   SiteMap